Αυτό το εύκολο με 3 μόνο συστατικά slush καρπουζιού είναι φυσικά χωρίς ζάχαρη και είναι το ιδανικό κρύο γλυκό για κάθε μωρό, παιδί ή ακόμη και ενήλικα γι’ αυτό το καλοκαίρι!

Υλικά:

  • 1/2 μέτριο καρπούζι, αποφλοιωμένο και τεμαχισμένο (περίπου 8 φλιτζάνια)
  • 1/3 φλιτζανιού μέλι(μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε σιρόπι σφενδάμου)
  • Χυμό από ένα λάιμ

Εκτέλεση:

1. Τοποθετήστε τα κομμάτια καρπουζιού, μέλι και χυμό από λάιμ σε μπλέντερ και αναμείξτε για 30 δευτερόλεπτα σε μεσαίου μεγέθους ή μέχρι να αναμειχθεί πλήρως.

 

2. Γεμίστε το μείγμα καρπουζιού σε ένα ταψί 9 × 9 ή 9 × 13. Τοποθετήστε σε κατάψυξη για 1 ώρα. Πάρτε το ταψί από την κατάψυξη και χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι, ξύστε τις παγωμένες περιοχές μέχρι να σπάσει. Συνεχίστε να ξύνεται με ένα πιρούνι κάθε δύο ώρες. Το μείγμα καρπουζιού πρέπει να καταψυχθεί για συνολικά 4-6 ώρες πριν από το σερβίρισμα.

3. Πριν από το σερβίρισμα, ξύνεται ξανά το παγωμένο μείγμα με ένα πιρούνι, βάλτε το σε κύπελλα και απολαύστε το.

 

Πηγή: babyfoode.com